donderdag 21 november 2013

cocktails, warm aanbevolen

Cocktails

Vlrn: Perfect Pear, Zuidwester, Vodka Fall, Mandarine Sour, Apple Pie Mojito

Van deze cocktails krijg je het helemaal warm van binnen. Warm aanbevolen bij de open haard of bijvoorbeeld na een mooie boswandeling.

Apple Pie Mojito

Deze cocktail is door zijn volle en warme smaken heerlijk op een koude dag. Een herfst variant op de klassieke Mojito. Vooral nu het wat kouder weer wordt een echte aanrader. De Artemi Caramel vodka is het geheim achter de bijzondere smaak van deze herfst cocktail.
Bekijk het volledige cocktailrecept van de Apple Pie Mojito

Perfect Pear

In deze cocktail komen misschien nog wel de meeste herfstsmaken samen van allemaal. Wat dacht je van deze smaakvolle combinatie van ingrediënten als perensap, vodka caramel, cointreau en kaneel? Als dat geen herfst is!
Bekijk het volledige cocktailrecept van de Perfect Pear

Vodka Fall

De Vodka Fall is een van de nieuwe herfst cocktails. De perfecte combinatie van de smaken die we eerder noemden, sinaasappel, kaneel (in de vorm van silverstrike) en als frisse toevoeging ginger ale.
Bekijk het volledige cocktailrecept van de Vodka Fall

Mandarine Sour

Mandarijnen eet je in de herfst. En dus drink je geen normale sour maar een Mandarine Sour. Deze sour maak je met het sap van mandarijn, Napoleon Mandarin en een snufje kaneel.
Bekijk het volledige cocktailrecept van de Mandarine Sour

Zuidwester

De Zuidwester is een stoere cocktail op basis van limoen, bruine jenever en ginger ale. Fris, kruidig en sterk! Als je deze cocktail gedronken hebt kun je de zwaarste storm trotseren!
Bekijk het volledige cocktailrecept van de Zuidwester